Partners in leerlingenzorg

Dorpsteam
Opvoeden en opgroeien is niet altijd even makkelijk. Het is heel normaal dat je tegen een vraag of een probleem aanloopt waar je zelf even niet uitkomt. Of dat er iets is dat je graag met iemand wil bespreken. Dan is informatie of ondersteuning welkom of simpelweg zelfs nodig. Maar wie helpt u het beste op weg? Er zijn zoveel organisaties voor jeugd(gezondheids)zorg!

Het dorpsteam is een instantie waar je met al je vragen of problemen terecht kunt, hoe klein, onschuldig of ingewikkeld ook. 

In verband met de coronamaatregelen zal dit geen inloopspreekuur zijn, maar dient u van tevoren een afspraak te maken.

Heeft u een vraag rondom opvoeden en opgroeien, dan kunt u dus een afspraak maken om naar het spreekuur te komen.

Spreekuur is elke even week op maandagochtend tussen half 9 en 10 uur en vindt plaats in het kantoortje naast de teamkamer. Een afspraak kunt u maken door een email te sturen naar

Sandra van Aert: svaert@imwbreda.nl of 06-24342490 

Linda van de Wiel: l.van.de.wiel@meewestbrabant.nl of 0614217248

GGD

Om mogelijke problemen in het opgroeien tijdig te kunnen signaleren, worden alle kinderen op 5-6 jarige leeftijd en op 10-11 jarige leeftijd gezien door de afdeling Jeugd en Gezin van de GGD West-Brabant. Daarbij wordt preventief gewerkt, dat wil zeggen, uit voorzorg. Jeugd en Gezin helpt bij het bewandelen van de juiste weg als er problemen zijn gesignaleerd. 

 

Terug

Schoolstraat 8-10

5111 XP Baarle-nassau

013-5079453

info.uilenpoort@nullhetgroenelint.nl